Svi smo mi u manjoj ili većoj mjeri svjesni sebe i svoje prošlosti, ono što nas zanima je budućnost. Zanima nas budućnost i moramo znati da i naša sadašnjost je iskrojena uzrocima i posljedicama naše prošlosti, tako da ako želimo saznati budućnost trebamo uz pomoć tarota i tarot majstora analizirati prošlost i sadašnjost pa baciti tarot karte na stol i razgovarati o budućnosti.

Nužno je potrebna meditacija ili afirmacija prilikom predviđanja uz pomoć tarota. Postoji i tarot online. Nezahvalno je reći da ne funkcionira jer se pokazalo kako fizička prisutnost s tarot majstorom i nije od presudne važnosti. Svatko od nas ljudi je s nekim aspektom svog života nezadovoljan, gubi mjesece i godine pokušavajući pronaći način kako da to isto nezadovoljstvo popravi, kako da riješi svoj problem.

Pa, upravo tarot omogućava da shvatite na koji način poboljšati svoj odnos s drugima, koje loše životne navike trebate izbaciti iz svog života i na kraju da budete spremni djelovati prije nastanka problema.

Produbite svoju filozofiju života, duhovnost i živite punim plućima. Širite pozitivnu energiju na sve oko sebe, prenesite im pozitivu i osjećajte se baš zadovoljno i ispunjeno.