Što možemo očekivati u budućnosti?

Što možemo očekivati u budućnosti pitanje je koje je oduvijek intrigiralo, ali ovjde nam može pomoći horoskop i tarot znanja. Od davnina smo tako odgovore pokušali pronaći kroz proricanje sudbine. Metode koje se pritom koriste razlikuju se već prema tradiciji pa i položaju dijela svijeta u kojem se možda nalazimo no u osnovi nekoliko je onih koji su jednake u svim zemljama i kulturama. Sudbinu se tako može proricati čitanjem iz karata. Pri tome se pored uobičajenih tarot karata za proricanje sudbine i bezbroj načina na koje se iste mogu otvoriti, pri čitanju mogu koristiti takozvane ciganske karte, kraljevske odnosno karte koje koristimo prilikom uobičajenih kartaških igara ili pak one anđeoske kroz koje će nam anđeli dati odgovore na pitanja koja nas muče.

Osim kartama, sudbinu je moguće proricati i gatanjem iz raznih vrsta rekvizita koje gatare diljem svijeta koriste. Proricanje je moguće iz bacanja runa, graha, listića čaja, izlivena voska pa čak i iz dijela tijela osobe kojoj se proricanje radi što se prvenstveno odnosi na iščitavanje linija urezanih na našem dlanu ili s druge strane nekom znamenu kojeg smo s rođenjem dobili. Među najuobičajenijim metodama koju ste vjerujemo, barem iz zabave, i sami isprobali proricanje je sudbine proučavanjem simbola koji se skrivaju unutar šalice u puteljcima taloga kave.

Iskusni astrolozi sudbinu će vam s obzirom na vaš dan rođenja i tadašnji položaj zvijezda i planeta sudbinu također uspješno proreći, a ne treba zanemariti ni numerološka proricanja temeljena na brojevima koji se dobivaju zbrajanjem numerološke vrijednosti slova vašeg prezimena ili imena, ili u boljem slučaju i jednim i drugim, kao i usporedbom ovih vrijednosti s numerološkim značajkama onih s kojima dolazite u kontakt.

A ukoliko pored svih navedenih metoda imate sreće pa uspijete pronaći iskusnog i istinskog vidovnjaka proricanje sudbine koje će vam isti učiniti tada može biti prilično dobar ulog u budućnost u koju ćete uz njegovu pomoć zaviriti.

Jeste li sada za malo gatanja?