STRIJELAC 23. studenog – 21. prosinca

STRIJELAC 23. studenog – 21. prosinca

Avanturist, ljubitelj putovanja, vječito u pokretu i najpametniji – to je strijelac! Iako rođen u hladnom dobu godine, s kraćim danima, strijelac nema ništa niti slično u svojem temperamentu. A kako i bi kada je vatreni znak i pritom pravi predstavnik istoga.

Stoga je njemu optimizam i entuzijazam naprosto stil života. Strijelac naime ne voli brinuti, ne zna biti pod stresom niti voli društvo takvih ljudi. On ide ondje gdje je društvo, zabava i pozitivna atmosfera, a zbog sposobnosti da se svima svidi i uvijek se „dočeka na noge“ bez imalo muke uklopit će se bilo gdje, nerijetko postajući i glavni zabavljač. Dok mu ne postane dosadno, jer strijelac se vječito mora kretati i nekamo ići.

Često zato i bira zanimanja kroz koja će moći uživati u toj toliko potrebnoj slobodi i u kojima će se istovremeno moći i zabavljati. Ljubav i seks su mu visoko na listi prioriteta, međutim, ako ste u vezi s jednim strijelcem ili ga tek kanite uloviti u svoju mrežu, morate biti svjesni da se uzalud trudite naprosto zato što to nikada nećete postići. Da, voli vas vaš strijelac i nebrojeno puta će vam to pokazati kroz nimalo ugodne ljubomorne ispade, ali sve ono što očekuje od vas, kao što su požrtvovnost, vjernost i držanje tri ugla kuće, to vam neću pružiti. Njemu je njegova sloboda jednostavno previše važna, kao i to da je uvijek u pokretu.

Zgriješite li, očekuje vas sve ono što strijelac smatra da vas ide bez imalo uljepšavanja stvarnosti. No, naučite li se s ovim živjeti, zabavi kao da neće biti kraja (dakako onda kada strijelac odluči biti kod kuće). Jedino što s ovim znakom naprosto ništa ne možete planirati, on to ne voli, a izdržite li njegova pametovanja, jer on sve najbolje zna, moći ćete se na njega ipak i osloniti.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=sagittarius