KREVETIĆ AZZURRA DESIGN GLAM UNO×8

Azzurra Design Glam Uno X 8 predstavlja inovativan proizvod koji će rasti zajedno s vašim djetetom, nudeći čak osam različitih funkcija, a sve bez potrebe za dodatnim i skupim priborom. Ovaj multifunkcionalni komad namještaja ima moderan dizajn i dolazi u četiri elegantne boje: crnoj, bijeloj, sivoj i bež.

Karakteristike ovog krevetića su impresivne. Madrac je podesiv u dvije visine kako bi se prilagodio potrebama vašeg djeteta u različitim fazama rasta. Također, bočna stranica je pokretna i odvojiva, što olakšava pristup i brigu o djetetu. Četiri okretna kotača omogućuju jednostavno premještanje krevetića po potrebi.

Uz ovaj krevetić dolazi ortopedski madrac za udobnost i podršku djetetu tijekom sna. Također, dobivate i komplet originalne posteljine Azzurra Design, koji uključuje poplun, jastučnicu i ogradicu za siguran san vašeg mališana. Osim toga, set traka omogućuje spajanje krevetića s bračnim krevetom, čime se olakšava briga o djetetu noću.

No, to nije sve! Ovaj krevetić se također može pretvoriti u udobnu sofu kada vaše dijete preraste potrebu za krevetićem. To znači da će Azzurra Design Glam Uno X 8 ostati koristan i funkcionalan komad namještaja tijekom mnogo godina.

Dimenzije ovog krevetića i kolijevke su prilagođene udobnosti i sigurnosti vašeg djeteta. Materijal od bukovog drva jamči trajnost i kvalitetu, a proizvod je proizveden u Italiji, poznatom po vrhunskoj izradi namještaja.

Također imajte na umu da uz ovaj krevetić možete odabrati dodatnu prematalicu, komplet plahti za kolijevku Azzurra Design Glam i komplet plahti za krevetić Azzurra Design Luce, koji se kupuju zasebno, kako biste dodatno prilagodili krevetić vašim potrebama.

Azzurra Design Glam Uno X 8 je nevjerojatno praktičan komad namještaja koji kombinira funkcionalnost, sigurnost i moderni dizajn. S ovim proizvodom, možete biti sigurni da ćete pružiti najbolju njegu svom djetetu i da će rasti u udobnom okruženju koje se prilagođava njegovim potrebama.

Objavljeno dana