Emulzija jaja, ulja i limuna zaustavlja ispadanje kose! Probaj!

Želite li se boriti protiv ispadanja kose, otiđite u kuhinju i napravite emulziju na bazi jaja, ulja i limuna. Pravo je čudo!

Mi žene znamo koliko je važno moći pokazati gustu i lepršavu kosu. Da li je rez dugačak, srednji ili kratak, nije važno, ono čemu težimo je da imamo jake, svijetle i sjajne stabljike.

Koristimo sve vrste kozmetike za postizanje željenog rezultata, kada su najbolji sastojci u našim kuhinjama!

Održavajte svoju prehranu uključivanjem žitarica, svježeg i sušenog voća, sezonskog povrća u prehranu kako biste bili puni aminokiselina, minerala i vitamina. Pokušajte se boriti protiv stresa tako što ćete posvetiti neke posebne trenutke samo za vas, a zatim isprobajte ovaj lijek… i vidjet ćete!

Jeste li znatiželjni?

Sada kada ste u kuhinji, uzmite jaje i odvojite žumanjak i bjelanjak, trebat će vam samo crvena, bogata esencijalnim aminokiselinama savršena za jačanje strukture kose. Istucite ga zupcima vilice, a zatim dodajte žlicu ekstra djevičanskog maslinovog ulja, bogatog mineralnim solima, i pola čaše limunovog soka.

Nastavite miješati smjesu brzim i energičnim pokretima i prijeđite u kupaonicu. Važno je odmah nanijeti ovu emulziju jer je vitamin C koji se nalazi u agrumima hlapljiv i oksidira u dodiru sa zrakom. Nanesite ga na suhu kosu, od korijena do vrhova uz pomoć frizerske četke ili češlja sa širokim zupcima. Pazite da dobro prianja uz vlasište jer stimulira folikule i jača ih.

Ne brinite ako malo zaprljate sudoper, spužvicom i malo deterdženta sve će ponovno zasjati. Zamotajte potiljak u celofan i ostavite da djeluje najmanje pola sata. Zatim nastavite s uobičajenim pranjem, vodeći računa da odaberete šampon i regenerator. Ponavljajte ovu operaciju barem jednom tjedno i možete reći zbogom opadanju kose!

Dobar posao!

Objavljeno dana