Božićni ukrasi, ideje za vašu inspiraciju

Uskoro nam dolazi Božić, stoga za vas smo pripremili mnoštvo ideja za ukrašavanje životnih prostora. Pogledajte naše ideje za Božićno ukrašavanje, donosimo vam ideje za vašu inspiraciju. Dozvolite da ovaj Božić bude poseban, pripremite se za ukrašavanje na vrijeme. U vašim domovima možete stvoriti zaista originalne a ujedno i jednostavne božićne ukrase koji će učiniti atmosferu nezaboravnom i prikladnom.

Ubrus za držač salveta

Sa sivim platnenim ubrusom napravite čvor. Unutar čvora umetnite grančicu jele, štapić cimeta i keramički privjesak.

Čuvar sa zvjezdicom

Velika zvijezda izrađena od crnog kartona, postavljena na okomito presavijeni ubrus i okružena grančicom jele, bit će vrlo lijepa i elegantna razglednica za vaš božićni stol.

Grana do ukrasa

Ukrašavanje vašeg drvenog stola malim grančicama jele s šišarkama, orasima i svijećama zagrijat će vaš stol čak i ako je vani hladno. Za svoja vrata uvijek možete napraviti mali opušteni ukras s jelovim granama. Vaš gurmanski obrok, pripremljen kao predjelo, možete poslužiti na drvenoj daski i ukrasiti ga vijencem od ružmarina ili jele. Volite toplu čokoladu, u hladnijim danima možete uživati ​​u pari pod toplim pokrivačem.

Vijenci od smreke

Rustikalni i nordijski stil ove dvije krune savršene su za vješanje s vrpcom na neobojena drvena vrata.

Božićni ukrasi u nordijskom stilu: viseći vijenci

Vrlo lijepe ove krune, napravljene s bogovima s lovorovim granama i svjetlima u boji. Možete ih objesiti na dugu granu kako biste stvorili prirodan efekt.

Mini mladice jele

Ove male jelke stavljene su u neke staklenke ili u keramičke čaše. Dekoracija velikog efekta, koja se može osvijetliti LED svjetlima.

Mladica jele u tegli

Prozirna staklena posuda može primiti grančicu jele. U staklenku ulijte malo vode da grana ostane živa i vrh ukrasite crvenom mašnicom.

Svijeća od grana jele

Grana jele, umetnuta u keramički vrč, može ugostiti dugačke svijeće, koje počivaju na svojim štandovima. Male keramičke staklenke, s druge strane, ispunjene su jaslicama, au njima se nalazi i bijela svijeća.

Jela u limenci

Nakon što odrežete neke grančice smreke, možete ih staviti u limenu konzervu, s malo hrđe. Ukrasite kompoziciju malom drvenom zvijezdom, pored kompozicije možete staviti minijaturne kućice i staklene svijećnjake.

Božićna metalna košara

Reciklirana iz kante za smeće ili napravljena od metalne ograde, ova kompozicija je napravljena od male jelke koja će biti umetnuta u vrećicu od jute. Osvijetlite sve LED svjetlima. I vaš ukras, idealan za van, je spreman.

Stalak za božićne kolače

Višeslojni keramički stalak za torte može se ukrasiti dodatkom borovih grančica, bobica, šišarki, LED lampica i velikih svijeća od vanilije, bijele boje, na jednoj razini. Savršeno kao središnji dio.

Češeri u sredini

Velika kruna jelovih grana može poslužiti za smještaj velike drvene zdjele s borovim češerima u središtu. Osvijetlite sve led svjetlima.

Kompozicija u kutiji

Mala drvena kutija može postati božićni ukras, koju treba napuniti šišarkama, grančicama jele i LED lampicama. Sa strane stavite veliku keramičku vazu s grančicama s bobicama unutra.

Minijaturna šuma

Ova mala šuma napravljena je od staklenih tegli u koje će se staviti mahovina. Izrežite male i tanke grančice jele koje će stvoriti minijaturnu šumu, čiji će stanovnici biti mnogo borovih češera različitih veličina. Zaista kreativna ideja.

Objavljeno dana